Samostojeća kuća sa gospodarskim objektima i velikom okućnicom u Vrhovinama, K-1448

110,000 €
Favorit

Pregled

Opis

Prodaje se kuća katnica i gospodarski objekti na lijepoj i uređenoj okućnici na lijepoj lokaciji.

Kuća je bruto građevinske površine 184 m2, a neto površina je 139 m2. Sastoji se od prizemlja, kata i tavana. U prizemlju se nalazi hodnik, kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica, spavaća soba, kotlovnica i dva spremišta. Na katu se nalaze hodnik, kupaonica, hodnik, dnevni boravak , tri spavaće sobe, spremište te natkriveno stubište i balkon. Kuća je zidana punom ciglom debljine zidova u prizemlju 55 cm, a na katu 32 cm, temelji zgrade su betonski, međukatne konstrukcije su drvene kao i dvostrešno krovište, stolarija je drvena, završni sloj poda je drveni, keramičke pločice, beton, linoleum, tepisoni i sl. U kući je struja i voda, instalacija centralnog grijanja bez radijatora, a odvodnja je riješena septičkom jamom, kanalizacija prolazi pored kuće te je potrebno izvesti priključak na istu.

Objekt je u solidnom stanju te uz dodatne adaptacije i uređenje moguće je odmah uselenje i korištenje.

S obzirom da se nalazi na top lokaciji moguće je koristiti za stanovanje ili urediti za turizam jer su Plitvička jezera na pola sata vožnje automobilom, rijeka Gacka i otočac na 15 minuta, a do mora i Senja ima sat vremena vožnje automobilom.

Uz kuću se nalazi gospodarski objekat ukupne bruto površine oko 150 m2 te neto površine oko 130 m2, a čine ga prostorije, ljetna kuhinja, pušnica, garaža sa iskopanom grabom, velika radionica, te tri spremišta što vlasniku kuće omogućava širok izbor za razne poslove, rekreaciju ili dodatno preuređenje u stambeni prostor jer je cijeli objekt izgrađen čvrstim materijalima kao puna cigla i betonski blokovi.

Kuća i gospodarski objekti su izgrađeni na velikoj okućnici od 4009 m2 na kojoj se nalazi oko 50 voćaka pretežno šljiva i nešto jabuka, a uz tu okućnicu u prodaji je još jedna oranica površine 1478 m2 i zajedno čine cijelokupnu okućnicu 5478 m2. Od ukupne površine okućnice građevinsko područje zauzima oko 4000 m2, a ostalo poljoprivredno oko 1500 m2, što kupcu nudi mogućnost za izgradnju još kojeg objekta za turizam ili neke druge aktivnosti na gospodarstvu.

Objekti su izgrađeni sredinom 60 -tih godina prošlog stoljeća po tadašnjim legalnim parametrima te vlasnici raspolažu sa valjanim vlasničkim dokumentima te uporabnom dozvolom za oba objekta.

Na stambenom objektu je izvršen energetski pregled te se nalazi u D energetskom razredu, a ucrtavanje objekata na katastarski plan je u tijeku.

Prilika za kupnju i investiciju!

Grad:
Županija:
Zemlja: Hrvatska (Croatia)
Otvori u Google kartama
ID nekretnine: 23284
Cijena: 110,000 €
Ref: K-1448
Godina izgradnje: 1967
Broj katova: Katnica
Energetski razred: D
A+
A
B
C
Energetski razred D
D
E
F
G
H
Uto 22 lis
Sri 23 lis
Čet 24 lis
Pet 25 lis
Sub 26 lis
Ned 27 lis
Pon 28 lis
Uto 29 lis
Sri 30 lis
Čet 31 lis
Osobno
Video chat
Vaše informacije

Kontaktiraj me

Dogovori posjet?
Nazovite +385 (0)98 963 9828 WhatsApp

Slične nekretnine

Prodaja
Aktivna
173,000 €

Fantastično gradjevinsko zemljište do Nacionalnog parka Plit...

Prodaje se građevinsko zemljište na rubu Nacionalnog parka Plitvička jezera u mjestu Rudop ...
0
0
Nazovite
Email

Usporedi nekretnine

Dane Drakula